Recensioner

15% på Påslakanset i Cloud White

Recensioner

Så tycker våra kunder

Skönaste lakan

Uppskattar verkligen er leverans. Mycket genomtänkt inpackning, den andades verkligen kvalitet. Detta besannades även senare när man kröp ner bland de skönaste lakanen som jag har upplevt. Tack än en gång.

Bästa sängkläderna

Det är de bästa sängkläder som jag investerat i. Kommer att lämna på kemtvätt är orolig att jag förstör dessa ljuvliga lakan.

Super

Fantastiskt skön kvalitet och stilrena, snygga lakan. Det känns extra bra att kunna köpa varor som hanternas på rätt sätt från start till mål. Tack!

Lyxiga

Sängkläderna har väl tilltagna mått så det är lätt att få i kudde och täcke. Vi har använt sängkläderna och tycker de är mycket behagliga och lyxiga! Nu är de tvättade. Efter tvätten är de raka och fina i sömmar.

Underbara sängkläder

Vilka underbara sängkläder, alla andra sängkläder kommer hålla länge nu när dom aldrig blir använda. Man kan ju vänta med att bädda om tills Alva sängkläderna är torra igen.

Helt fantastiska

Era sängkläder är helt fantastiska! Som min sexåring sa -”Det är så vackert lent mot kroppen!”. Kan inte annat än att hålla med!

Era sängkläder har jag inget att klaga på, efter tre tvättar är dom fortfarande som nya! Älskar verkligen sängkläder tack för ert mästerverk!

Sköna och hög kvalitet

Sängkläderna är väldigt sköna, har vacker färg och håller hög kvalitet. Extra plus för den fina förpackningen de kom i.

Supernöjd med mina lakan

Jag är supernöjd med mina lakan. Fint förpackade, snabb leverans, en underbar färg (petrolgrön) och härlig kvalitet. Jag har tvättat dem och de har hållit form och inte ”dragit” sig. Blev inte heller så ”skrynkligt” efter att man hängt det på torkning, vilket är bra så man slipper mangla/stryka lakanen.

Vilken kvalitet

Jag kan bara säga wooow vilken kvalitet! Jag sover som en stock i dessa ljuvliga lakan. Kvaliten är både sval och värmande. Dessutom kan jag göra skillnad för familjerna som odlar bomullen genom att investera i era lakan och det är verkligen ett stort plus.

Sover gott

De är väldigt mjuka och sköna. Vi sover gott i dem!

Mjuka och sköna

De är fantastiskt mjuka och sköna, och vetskapen om att de är hållbart tillverkade påverkar såklart den positiva upplevelsen. Jag är mycket nöjd.

Supernöjda

Vi är supernöjda med sängkläderna från Alva! Vi har hunnit tvätta dem 2 gånger och de känns som nya. Vi gillar att de är så mjuka och samtidigt känns svala och luftiga. Det kommer säkert bli fler set framöver :-)

Fantastiskt mjuka

Vi är verkligen nöjda med de fina påslakanen. Helt fantastiskt mjuka är de. Hade önskat att ni även hade underlakan i färg men förstår att ni måste börja någonstans och då är vitt det naturliga första alternativet.

Att mottaga paketen från er var som att få den finaste present, så vackert levererat från kartongen till påsen som lakanet låg i, så lyxig känsla och ändå vet man att hela tillverkningskedjan är i harmoni med moder jord.

Prisvärda i jämförelse

Vi trivs med våra nya lakan från Alva. Väven är mjuk och skön och verkar hålla formen efter tvätt. Knapparna i lakanen är stora och lätta att knäppa. Vi kan tänka oss att köpa fler lakan från er.

Lakanen är prisvärda i jämförelse med andra kvalitetslakan. Vi har sedan tidigare lakan från lexington, himla, Carpe diem.

Såå sköna

Jag tycker de är Såå sköna.

Snygga och sköna

Jag är väldigt nöjd med mina lakan. Snygga och sköna! Och inte minst viktigt är den genomtänkta tillverkningen med människa och miljö i fokus. Trevligt med fint paketerade lakan med både tygpåsar och fin låda. Tygpåsarna är bra att ha i resväskan och tygkassen ligger alltid i bilen.

Mycket nöjd

Jag är mycket nöjd med sängkläderna som jag med stolthet kommer att ge i present till en närstående. Planerar redan att återkomma med en ny beställning inom en snar framtid.

Sköna att sova i

Dom fungerar väldigt bra och är sköna att sova i. Kvaliten känns bra och passformen är också bra.

Blir bara bättre

Vi är mycket nöjda med våra nya lakan. Har tvättat dem några gånger och de blir bara bättre. Stort och bra underlakan som man kan vika runt madrassen. Bra. Har rekommenderat er till andra!

Eleganta och stilrena

Fantastiskt mjuka och sköna sängkläder. Eleganta och stilrena som ger en lyxig känsla. Att de sedan är tillverkade i ekologisk bomull och att bomullsodlare och fabriksarbetare får vettiga arbets- och levnadsvillkor gör än mer att vi sover gott om natten.

Det kändes så bra

Det kändes så bra att välja detta. Trött på sängkläder där jag inte vet hur tillverkarna har det till en glesvävd vara som håller väldigt kort tid. Det högre pris dessa produkter har hoppas jag få igen genom en lång livslängd.

Känns som siden när jag kryper ner i sängen. Har inte tvättat det ännu, vågade använda det direkt. Tack!

Mjuka mot huden

Jag är jättenöjd med mina lakan. Dom är svala och mjuka mot huden. Och snygga förstås.

Sköna att sova i

Roligt att ni testar att sälja ekologiska sänglinnen. Väldigt sköna att sova i, snygga färger, blev relativt släta utan strykning/mangling när de fick fick hängtorka.

Jättesköna

Påslakanen är jättesköna. Jag är jättenöjd med köpet. Synd bara att lakanen till enkelsängar var slut i samma beställning.

Känns sköna

Jag har nu sovit i mina nya lakan i några nätter och de känns sköna. Känslan förstärks av att jag vet att de har tillverkats på ett hållbart och juste sätt. Örngotten känns också fina. Har en kommentar där dock och det är att det blå bandet krympte en aning i tvätten men det är inget som förtar mitt övergripande positiva intryck.

Väldigt nöjd

Jag är väldigt nöjd med sängkläderna. Dom är både snygga och väldigt sköna!

Bra med Fairtrade och ekologiskt

Jag har inte använt dem ännu men jag blev så glad när jag läste om er satsning på både ekologiskt och inte minst Fairtade-märkt. Passade bra i tiden när jag är på väg att byta ut de gamla, ärvda rejäla underlakan som aldrig tycks ta slut men måtten inte stämmer längre.

Känns lyxigt

Vi gillar dem! Kändes väldigt lyxigt att öppna lådan med sängkläderna när de kom. Påsarna som lakanen låg i använder vi som skopåsar :) Färgen/lystern är mycket vacker! De är mjuka och sköna att sova med.

Sköna kvalitet

Jag är nöjd med produkterna. De är i en fin och skön kvalitet. De har klarat första tvätten bra också och behållit både färg och form.

Mycket nöjda

Vi är mycket nöjda med våra lakan. Fin kulör och vacker yta, en mycket hög komfort.

Köpa igen

Vi är mycket nöjda med era härliga påslakan. De påminner om de vi har haft förr. Vi kommer definitivt köpa av er igen.

Rekommendera andra

Jag är jättenöjd med våra lakan! Först trodde jag inre att jag skulle gilla att de var så mjuka och lena, kan gilla det sträva nämligen, men jag älskar dem. Funka lika bra efter tvätt också.

Anledningen att jag handlade hos er är att ni har ett miljötänk genom hela produktionsledet och vet att era leverantörer har justa villkor vilket jag prioritera högt vid val av textilier. Kan varmt rekommendera er till andra.

Jättefina och sköna

Det var jättefina och sköna sängkläder. Har inte tvättat än så hoppas det håller även efter tvätt.

Jättenöjd

Jag är jättenöjd med mina köp hos er. Jag har ett särskilt gott öga till Strimma. Den orange kanten mot den grå färgen lyser verkligen upp! Sängkläderna är mjuka och sköna och är nästan släta direkt efter tvätt. Tummen upp! Jag hoppas att många upptäcker Alva.

Rekommenderar nära och kära

Jag är mycket nöjd med de nya sängkläder och rekommenderar dem varmt till nära och kära. De är fantastiskt härligt mjuka och sköna att krypa ner i. Det känns att kvalitet är hög och man ser att de är välsydda. Har bara tvättat en gång men de verkar hålla formen bra efter tvätt.

Ekologiskt viktigt

Jag är mycket glad för sängkläderna. Mjuka och sköna och med en välarbetad och lyxig känsla. Den fina kartongen och påsarna som sängkläderna levererades i var också fina och får nu användas till förvaring för annat.

Fairtrade och ekologiskt är också väldigt viktigt för mig. Det känns viktigare än på länge både med god kvalitet och tidlös design som gör att man inte måste handla lika ofta. Återkommer säkert som kund för att köpa presenter till mina vuxna barn.

Känns exklusivt

Det kändes väldigt exklusivt och påkostat, speciellt eftersom jag inte visste att jag ex skulle få sängkläderna i en fin låda, handskriven lapp och dust bag - det var som ett kinderägg! :) Sängkläderna är otroligt fina!

Färgen är så fint djupt blå och i och med att det är lite glansigt så upplevs sängkläderna som väldigt exklusiva. De känns väldigt snälla, och extra snälla när man vet arbetet bakom. Vi är jättenöjda!

Älskar våra sängkläder

Vi älskar våra nya sängkläder från Alva! Superhärlig att krypa ner i nu på höstkanten.

Dom bästa

Riktigt sköna sängkläder hittills dom bästa.

Tredje barn

Sängkläderna är fantastiska, mjuka, runda och sköna. Min fru har börjat prata om ett tredje barn, vilket förmodligen kan tillskrivas sängkläderna.

Sköna att sova på

Jag tycker materialet är fantastiskt skönt att sova på.

Stort tack

Stort tack Alva! Mycket nöjd! Vacker förpackning, men överdrivet med Vita inre asken.

Sängkläderna är magiska

Sängkläderna är magiska! Vi har tvättat dem flera gånger och varje gång känns de som nya. Kommer och har redan tipsat mina vänner om Alva! Ni gör ett grymt jobb.

Supersköna!

De är supersköna! Bästa lakanen hittills.

Bra för miljön

Jag är mycket nöjd: fint material, fin färg. Och inte minst hållbart och bra för miljön. Mycket skönt att sova i :)

Fantastiskt sköna

Lakanen är fantastiskt sköna. De är väl tilltagna i storlek vilket gör att de ligger "på plats" i sängen. Kvalitén känns mycket fin, mjuk och len. Kanske något tunn, men det får väl slitaget utvisa.

Tunnheten gör ju att lakanen känns extra mjuka och lena, tycker jag. Färgen, pärlgrå, är också mycket behaglig. Efter tvätt ser lakanen likadana ut. De breda insydda kanterna drar ihop sig något, men bara marginellt och helt som det ska vara. Det är bara att sträcka ut dem när man hänger dem på tork. Jag har inte torktumlat dem och kommer inte att göra det heller. (Det gör jag inte med sängkläder). Tack för en mycket fin produkt! Jag hoppas återkomma och investera i fler!

Älskar detta bäddset

Jag beställde ett bäddset från er och gav till min son och hans fru i bröllopspresent. De hade önskat sig bäddset och överkast, men jag tänkte att med ett riktigt exklusivt bäddset för dubbeltäcke behövs inget överkast, mycket enklare och ingenting som ligger och dammar på golvet. De fullkomligt älskar detta bäddset, skryter om att det är lika skönt som det mest exklusiva hotell-linne, och det är jättesnyggt.

Att det dessutom var så fint och exklusivt förpackat var mycket uppskattat, kändes både bra för mig som givare och för dem att packa upp en riktigt fin present. Lådorna återbrukas som förvaring för annat.