Sista chansen: 15% på allt

Recensioner

Så tycker våra kunder

Jag är så nöjd

Jag är så nöjd med sängkläderna. Underbar och sval kvalitet. Att allt är fritt från bekämpningsmedel och att bönderna dessutom får rättvis betalning är viktigt för mig.

Skönaste någonsin

De är de bästa och skönaste sängkläder jag någonsin sovit i! Jag kommer definitivt att återkomma som kund. Förutom det sköna och bekväma så är det mycket fina och tilltalande färger på era produkter.

Helt perfekta

Handdukarna är helt perfekta! Tjocklek, uppsugningsförmåga, bra efter tvätt och storlekarna på dem. Vi testade 3 olika färger och dom är alla fina.

Älskar era lakan

Jag älskar era lakan. Dom är väldigt sköna att sova i. Så till den grad att jag nästan slutat helt att sova i mina andra lakan. Dom är svala när det är varmt ute, vilket uppskattas mycket.

Helt underbara handdukar

Handdukarna är helt underbara. De är mjuka, snygga och har en perfekt uppsugningsförmåga.

Vill aldrig lämna sängen

Känslan när man kryper ner i sängen är den man letar efter och ställer sig in på när man ser de mysiga bilderna på iordningställda bilder i kataloger på sängar men som man aldrig upplever när man väl kryper ner. Med era sängkläder så vill man aldrig lämna sängen. De känns fräscha från början av sömnen till morgonen när man vaknar. Har pratat om sängkläderna för mina vänner och kollegor och jag tror att ni fått sålt några till dem med =).

Behagliga att sova i

Bra kvalitet och behagliga att sova i. Men jag saknar öppningar upptill som man kan dra upp täcket genom. Knapparna nedtill tycker jag inte har någon funktion eftersom påslakanet är så pass stort så man inte behöver låsa in täcket. Annars bra.

Bästa handdukarna någonsin

Vi är jättenöjda med handdukarna. Min sambo säger att det är dom bästa handdukarna någonsin. (Han är väldigt kräsen). Vi kommer att beställa fler handdukar.

Vill inte ha något annat

Har 2 uppsättningar lakan, påslakan och 8 örngott. Nu varvar jag mellan dom och vill inte ha något annat. Dom är helt underbara. Skulle vilja ha en uppsättning till men har inte råd, fast dom är värda sitt pris.

Mjuka och sköna

Handdukarna är super. Mjuka o sköna och fina att titta på.

Jättenöjd

Jag är jättenöjd totalt sett. Alla gifter måste bort i samhället! Inte bara i lakan utan över allt.

Gillar design och kvalitet

Jag gillar både design och kvalitet på era produkter, det känns också kul att köpa era produkter på grund av ert hållbarhersarbete.

Hög kvalitet

Har bara positiva saker att säga om er produkt. Paketeringen och produkten känns genomtänkt och av hög kvalitet.

Skönt att sova hållbart

Jag och min fru är mycket nöjda. De är verkligen sköna. Skönt att sova hållbart också. Fin kvalitet. Vi har två uppsättningar så vi kan alltid sova i Alvalakan. Vill faktiskt inte ha nå’t annat. Rekommenderar gärna Alva för vänner.

Underbar kvalitet

Jag är mkt nöjd med lakanen från er. Dem är sköna, underbar kvalitet och fina. Inget att klaga på!

Känns extra bra i sängen

Väldigt sköna och känns extra bra att ha i sängen.

Hotellkänsla

Fantastiskt sköna, ”hotellkänsla". Storleken på underlakanet är bra, ligger still. Påslakanet håller formen bra omkring täcket. Vi är mycket nöjda med era lakan, blir nog fler vad det lider.

Viktigt med ekologisk bomull

Det viktigaste för mig är att det är ekologisk bomull. Dom är mjuka och sköna mot kroppen och håller formen bra vid tvätt.

Omtanke vid tillverkning

Jag trivs och sover så gott med era underbara sängkläder. Det som känns extra bra är er omtanke när ni tillverkar era sängkläder.

Gillar dem skarpt

De är jättesköna! Vi gillar dem skarpt. Tyckte de var lite dyra, men förstår ju att hållbarhet kostar. Hoppas de håller länge.

Fin färg och lyster

Är mkt nöjd med lakanen. Fin färg och lyster och sköna att sova i!

Älskar dom

Jag älskar dom! Så sköna och svala när det var varmt. Vackra att se på också.

Väldigt sköna

Väldigt sköna, helt nöjd!

Det kändes rätt

Direkt jag hittade er kändes det rätt. Och jag blev inte besviken. Sängkläderna är perfekta! Fina, slitstarka, sköna. Inget att anmärka, alls.

Riktigt lyxig känsla

Lakanen är supersköna! Riktigt lyxig känsla att sova i dem.

Väldigt nöjda

Vi är väldigt nöjda med påslakan och örngott för vår dubbelsäng, och har beställt 2 set.

Köpt tre set

Jag har köpt 3st set i omgångar, och bara det talar väl för sig själv. En lyxigare känsla än era lakan är svår att uppnå.

Bra kvalitet

Jag är mycket nöjd med era produkter. Det märks att det bra kvalitet.

Era är överlägsna

Vi älskar våra lakan, de är så mjuka och sköna som man önskar sig! Dessutom ville vi ha är lakan som är lättskötta, dvs inte blir så skrynkliga efter tvätt, era är överlägsna! Stort tack!

Lyxiga i kvaliten

Lakanen är superfina och så skön sovcomfort - de är svala och känns lyxiga i kvalitén. Älskar att det finns lakan nu i samma färg som påslakanen & örngott.

Göööörskönt

Har ”bara” ett underlakan. Gööörskönt. OCH med vacker ljusgrå lyster!

Verkligen nöjd

Jag är verkligen nöjd med sängkläderna från Alva. De är sköna att sova i och ni har flera fina färger. Min dotter som också fått en uppsättning frågar alltid efter dom när jag bäddar om.

Använder dom jämt

Vi gillar lakanen väldigt mycket. Har nu två uppsättningar för att kunna använda dom jämt. Dom är snygga och känns lyxiga.

Rekommenderat 4-5 vänner

Dels är alla produkter jag köpt av er utmärkta. Vi trivs bra i både lakan och örngott och på grund av vår kundnöjdhet har vi med gott samvete rekommenderat er till 4-5 vänner som också beställt sänglinne. Samtidigt gillar jag er affärsidé vilket absolut gör att vi beställer mer framöver.

5 av 5 möjliga

Har aldrig varit så nöjd med lakan/påslakan/örngott som jag är med mina "Alva" sängkläder. Sedan kan jag inte sticka under stolen med att det känns bra att veta att det är giftfritt och att tredjehand har erhållit korrekt betalning för råvaran. Sammanfattningsvis blir betyget 5 av 5 möjliga, kunde inte varit nöjdare och har spridit detta bland vänner och bekanta som i sin tur handlat (och varit mycket nöjda).

Supernöjd med lakanet

Jag är supernöjd med lakanet jag köpte! Har varit på väg att handla även påslakan ett par gånger men hejdat mig för att jag inte vet om jag vill 2 enkelsängs eller 1 dubbel. Kommer fortsätta handla från er och rekommendera till vänner.

Håller bra i tvätt

Jag är väldigt nöjd med lakanet, har hållit bra i tvätten. Är speciellt nöjd med att det är så mjukt.

Lakan i present

Jag köpte lakanet från Er till min dotter i present. Hon sa att redan när de öppnade paketet blev de glada för det luktade så gott, naturligt. De blev inte besvikna när de började använda det heller.

Riktigt bra kvalitet

Jag letade efter riktigt bra kvalitet på lakan. Blev positivt överraskad över att de var så fina och sköna! Jag kommer att handla mer.

Underbart mjuka

Har endast testat örngott och underlakan men de är underbart mjuka och sköna och lättskötta. Kommer vid tillfälle även testa övriga lakan. Uppskattar att ni lyckats förena Fairtrade och ekologiska sängkläder.

Hotellkänsla fast bättre;

Dom är fantastiska! Hotellkänsla fast bättre.

Känns bra med småskalig produktion

Vi är väldigt nöjda med sängkläderna, vackra, sköna och så känns det bra med det småskaliga i produktion och distribution. Därför köpte vi genast vår andra uppsättning när vi hade fått den första leveransen.

Det känns att det är kvalitet

Jag är väldigt nöjd med lakanen. De är mjuka och sköna och det känns att det är kvalitet. Viktigt att de är miljövänliga. Jag letade efter lakan med kvalitet på nätet. Har hellre få mycket bra som håller i år än flera billiga.

Rekommenderar er vidare

Jag såg en annons på Insta och tog en chansning😀 Hur som helst är jag väldigt nöjd och har rekommenderat er vidare.

Omöjligt att använda annat

Jag är mycket nöjd med mina sängkläder från Alva. Det tvättas och läggs tillbaka samma dag, är omöjligt att använda annat.

Jättesköna och snygga

Era lakan är jättesköna och snygga. De verkar också vara hållbara. Så vi är nöjda och kommer troligen åter i vår för att köpa ett sett i en annan färg.

Jättenöjda med julklapp

Här tre vuxna barn som fick lakan i julklapp. Frågade vad de tyckte om dem och de var jättenöjda alla tre inkl respektive.

Mer än nöjda

Vi är mer än nöjda med sängkläderna både vad gäller kvalitet och med tanke på hur det framställs. Kommer att köpa mer hos er.

Väljer dom jämt

Jag är väldigt nöjd med mina lakan - väljer dom jämt!

Mitt val gör skillnad

Det var min dotter Tove, som önskade sig ekologiska lakan i födelsedagspresent. Hon googlade och hittade er, och skickade helt enkelt er länk till mig, så det var inga problem att tillgodose hennes önskemål. När jag fick se lakanen tyckte jag de var så snygga, o såg så ”sovvänliga” och samtidigt så lyxiga ut, så jag köpte en uppsättning hem till mig också. Det känns verkligen bra att mitt och Toves val gör skillnad! Den ursnygga förpackningen blir man ju också glad åt!

Supernöjd

Jag är supernöjd med lakan o örngott. Kommer att köpa mera absolut.

Fantastiska

För första gången i mitt liv (tror jag) så kunde jag packa upp de nya lakanen och lägga dem i sängen direkt - utan att tvätta dem först. Jag var borta på långresa direkt när jag fick dem så jag har bara hunnit använda dem en gång och inte hunnit tvätta dem än. Men hittills är de fantastiska. Trots att de är nya så känns de som de gamla 50-60-talslakanen jag har. Och som är tvättade typ 1000 gånger.

Fin kvaliet, mjuka och sköna

Vi är mycket nöjda, använder de lakanen (vidd marinblåa påslakanset) väldigt ofta, det är fin kvalitet, mjuka och sköna. Hänger bara upp dem efter tvätt och de blir inte skrynkliga vilket andra märken kan bli. Jag var lite rädd att de skulle färga av sig (pga att de är väldigt blå:-)) så jag tvättade dem separat först men det verkade helt onödigt, så bra kvalitet. För mig är viktigt att de ser fina ut och mjuka efter tvätt, utan att man behöver stryka eller mangla, bara hänga upp på tork (stryker endast kuddfodralen) och de tycker jag att de uppfyller riktigt bra!

Bästa köp jag gjort

Det är utan tvekan det bästa köp jag har gjort. Förvisso aningens dyrt men värt varenda öre. Det är ljuvliga att sova i och jag berättar för alla om hur sköna de är. Så jag är supernöjd och kommer självklart återkomma vid ett senare tillfälle och köpa en annan färg.

Supernöjda med våra lakan

Vi är supernöjda med våra lakan, sköna å även om de kostar en slant känns de så prisvärt!

Snygga, sköna och giftfrian

Jag är väldigt nöjd med mina buteljgröna lakan. De är sköna, snygga, giftfria, rättvisa och inte minst så är de så tätvävda att mina 6 katter inte drar upp små öglor o rispor i dem när de leker.

Plus för miljön och Fairtrade

Sängkläderna har en fin lyster och en fantastisk kvalitet. En härlig känsla att sova på. Att ni tänker på miljön och fairtrade är ett extra plus. Vi rekommenderar gärna era produkter och kommer att handla mer.

Rättvisa och hållbara

Tack vi tycker lakanen är jättesköna. Gillar tanken med det rättvisa och hållbara produktionssättet utan gifter. Tycker att vi som har råd ska handla på ett sätt så att andra inte behöver lida.

Supernöjd med kvaliten

Jag och vi är supernöjda med våra påslakan! De tvättas och bäddas om med hela tiden. Överhuvudtaget så har ni oerhört fina färger på alla lakanen. Och kvaliten känns, inget snack om saken. Sparar till ett set till :-)

Aldrig byta lakan

Om jag fick välja så skulle jag aldrig byta lakan (förutom när vi tvättar då, såklart :)) men sambon tycker att vi i alla fall borde rotera bland de andra lakanen vi har... som jag motvilligt går med på. De är helt fantastiska, faktiskt. Mjuka, sköna, vackra.

Perfekt julklapp

Lakanen var en julklapp till min son och han är mycket nöjd, säger att de är supersköna.

Jättenöjd med mina påslakan

Jag är jättenöjd med mina påslakan 😀 mjuka och sköna. Har inget att klaga på hittills!

Sonen är nöjd

Lakanen var en present till min son, han är nöjd! Han är en klimataktivist på två meter, och var extranöjd med lakan som passar både hans x-långa säng och hans ideologi.

Ljuvligt att ligga i

Vi är så nöjda med lakanen! Ljuvliga att ligga i och de har en så vacker lyster.

Hög kvalitet och sköna att använda

Riktigt nöjd, funderar på en omgång till. Hög kvalitet och sköna att använda. Är fokuserad på sköna lakan, med kvalitet och betalar gärna mer för det, lyxig leverans också! Har hittills saknat den kvaliten man ibland får på lakan på lyxigare hotell - vill ha samma hemma!

Snygga och sköna

Snygga och sköna men lite jobbigt med knappförslutning av påslakan.

Vi är supernöjda

Vi är supernöjda. Jag har köpt två uppsättningar för vi har två boenden.

Sover väldigt gott

Jag sover väldigt GOTT i de mjuka lakanen!

Mjuka efter tvätt

Lakanen kom i fina lyxiga förpackningar utan plast vilket kändes trevligt. De var fortfarande mjuka efter tvätt och lätta att vika ihop. Lakanen upplevs som tunnare än andra jag har haft men jag hoppas att de håller länge ändå.

Rättvist betalat till bönderna

Jag älskar dem. Tunna, mjuka och sköna. Gillar också ert engagemang beträffande fria från bekämpningsmedel och rättvis betalning till bönderna.

Känns väldigt lyxiga

Jag tyckte de såg så glansiga och sköna ut och fina färger - och de är de även IRL - känns väldigt lyxiga!

Kärlek i tillverkning och miljötänk

Hade sängkläder från Himla innan och varit väldigt kräsen när jag skulle köpa nytt. Så väldigt glad i att materialet är så mjukt som erat är. Sen att det är lite kärlek i tillverkning och miljötänk för ju bara saken bättre. Kommer absolut fortsätta köpa era produkter som jag känner nu.

Vi älskar lakanen

Vi älskar lakanen! Vi är väldigt nöjda.

Svala, lätta och oerhört mjuka

Jag är mycket nöjd med sängkläderna. De jag beställde är svala, lätta, oerhört ytmjuka och ger en fjäderlätt känsla mot kroppen. Supersköna helt enkelt. Tät men ventilerande bomull som inte skapar en instängd, varm och isolerande känsla när jag ligger i dem. Bra jobbat!

Lyxig känsla, hög kvalitet OCH ett starkt miljötänk

Den där första ny-känslan var obeskrivlig! Kändes som rena lyxen när det var nybäddat! Idag är de tvättade en del gånger, men fortfarande samma vardagslyx att bädda med dem. Jag gillar kombinationen av lyxig känsla, hög kvalitet OCH ett starkt miljötänk.

Vill ha fler

TOPPENNÖJD! Så mjuka och fina. Vill ha fler!

Tillverkade med omsorg

Era lakan är SÅ sköna. Välsydda, vad jag kan bedöma! Så sover vi extra gott när vi vet att de är tillverkade med omsorg om miljö & människor. Och jag uppskattar verkligen de välsydda bomullspåsarna som blivit skopåsar vid resor. De går ju att nyttja till mycket.

Älskar era lakan

Jag älskar era lakan och har inte använt några andra sedan jag köpte de första - vilket inneburit att jag fått göra tre beställningar hittills - beroendeframkallande... Roligt att de tre färger jag valt dessutom fungerar så bra tillsammans. Jag har även rekommenderat dem för flera av mina vänner och jag tror att flera av dem kommer att köpa.

Rätt betalning till bönderna

Jag är nöjd med bönders rätt till betalning och slippa oroa mig för bekämpningsmedel i sängen.

Tvättat många gånger och lika fina.

Är jättenöjd med sängkläderna! ❤️ har tvättat många gånger o lika fina. Jag såg annons på FB tror jag det var. Ganska dyrt med väl värt pengarna i kvalitet och med rättvisetänk o miljöaspekt. Skulle gärna se några fler färgställningar att välja på i framtiden. Men de som finns är snygga!

Jättenöjda.

Vi är mycket nöjda med lakanen 😊

Jättesköna lakan

Jättesköna lakan

Lyxig känsla av satin

Väldigt nöjd med era lakan. Älskar den lite lyxiga känslan av satin och designen. Köpte ljusgrå lakan och örngott med vita påsydda band. Gillar mixen av att lakanen och kvaliten ser sköna och lyxiga ut, men gillade även att ni har en moral vad gäller tillverkning etc. Tummen upp för det!

Jag gillar sängkläderna

Jag gillar sängkläderna. Jag upplever de som väldigt svala, ser fram emot att sova med dom i sommar!

Tillverkade på bästa sätt

Vi är mycket nöjda med våra lakan och det känns BRA att de är tillverkade på bästa sätt gällande miljö, rättvisa villkor odyl.

Härligt att få packa upp

Förpackningarna var fantastiskt fina. Härligt att få packa upp lakanen. Lakanen är fina och sköna.

Supersköna och jättefina

Köpte örngott och dem var supersköna och jättefina. Bra kvalitet.

Bra för själen

Jag är mycket nöjd fast jag vanligtvis inte köper sängkläder med så högt pris. Men jag sover gott och det känns både lyxigt och bra för själen att ni tar väl hand om miljön och Era arbetare. Kommer fortsätta investera i bra sängkläder från Er.

Som en bomullsdröm

Jag tycker att sängkläderna är som en bomullsdröm, de är mjuka och härliga att sova i :) De kom i en fin förpackning vilket alltid är ett plus!

Helt underbara lakan

Helt underbara lakan! Köpte även till min son och hans sambo i julklapp och de tycker precis som jag att de är helt fantastiska.

Mycket nöjd

Jag är mycket nöjd med både kvalitet känsla och leverans. Man fick ett lyxigt intryck när man öppnade paketet. Jag kommer definitivt handla mera.

Jag är supernöjd!

Jag är supernöjd! Jättesköna och mycket snygga.

Bästa jag har haft!

De är de bästa jag haft. Har letat efter fina och bra sängkläder ett bra tag men alltid var det något som saknades. Jag vill ha fint bra material (tät väv), helst någon form av hållbarhetsklassning, både för min, tillverkarna och materialets skull. Jag har testat vanliga Ikea men de känns som säckväv. Förut hade Ikea enfärgade satinvävda som faktiskt var okej. Lin är inget för mig. Har testat lakan i bambu och det var sådär, känns som att det måste strykas/manglas för att vara fint och det orkar jag inte. Jag vill inte ha en massa mönster och tycker era är väldigt fina. Bra att de finns i vitt/beige och färgerna som finns är fina och intressanta. Snyggt med kontrasterande kantsnöret som en modell har.

Skönaste lakan

Uppskattar verkligen er leverans. Mycket genomtänkt inpackning, den andades verkligen kvalitet. Detta besannades även senare när man kröp ner bland de skönaste lakanen som jag har upplevt. Tack än en gång.

Bästa sängkläderna

Det är de bästa sängkläder som jag investerat i. Kommer att lämna på kemtvätt är orolig att jag förstör dessa ljuvliga lakan.

Ni håller vad ni lovar

Först vill säga att lakanen kom jättefint förpackade. Förpackade med stor omsorg och kärlek. Ni håller vad ni lovar i reklamen, jättesköna att ligga nerbäddade i och en känsla av renhet och enkelhet men ändå så vackra. Något som irriterade mig lite, var avsaknaden av öppningar i påslakanet som underlättar att få täcket snyggt på plats. För övrigt ingenting annat att anmärka på. Lycka till med försäljningen och att ni tänker på vår kära jord och dess invånare.

Super

Fantastiskt skön kvalitet och stilrena, snygga lakan. Det känns extra bra att kunna köpa varor som hanternas på rätt sätt från start till mål. Tack!

Lyxiga

Sängkläderna har väl tilltagna mått så det är lätt att få i kudde och täcke. Vi har använt sängkläderna och tycker de är mycket behagliga och lyxiga! Nu är de tvättade. Efter tvätten är de raka och fina i sömmar.

Underbara sängkläder

Vilka underbara sängkläder, alla andra sängkläder kommer hålla länge nu när dom aldrig blir använda. Man kan ju vänta med att bädda om tills Alva sängkläderna är torra igen.

Helt fantastiska

Era sängkläder är helt fantastiska! Som min sexåring sa -”Det är så vackert lent mot kroppen!”. Kan inte annat än att hålla med!

Era sängkläder har jag inget att klaga på, efter tre tvättar är dom fortfarande som nya! Älskar verkligen sängkläder tack för ert mästerverk!

Sköna och hög kvalitet

Sängkläderna är väldigt sköna, har vacker färg och håller hög kvalitet. Extra plus för den fina förpackningen de kom i.

Supernöjd med mina lakan

Jag är supernöjd med mina lakan. Fint förpackade, snabb leverans, en underbar färg (petrolgrön) och härlig kvalitet. Jag har tvättat dem och de har hållit form och inte ”dragit” sig. Blev inte heller så ”skrynkligt” efter att man hängt det på torkning, vilket är bra så man slipper mangla/stryka lakanen.

Vilken kvalitet

Jag kan bara säga wooow vilken kvalitet! Jag sover som en stock i dessa ljuvliga lakan. Kvaliten är både sval och värmande. Dessutom kan jag göra skillnad för familjerna som odlar bomullen genom att investera i era lakan och det är verkligen ett stort plus.

Sover gott

De är väldigt mjuka och sköna. Vi sover gott i dem!

Mjuka och sköna

De är fantastiskt mjuka och sköna, och vetskapen om att de är hållbart tillverkade påverkar såklart den positiva upplevelsen. Jag är mycket nöjd.

Supernöjda

Vi är supernöjda med sängkläderna från Alva! Vi har hunnit tvätta dem 2 gånger och de känns som nya. Vi gillar att de är så mjuka och samtidigt känns svala och luftiga. Det kommer säkert bli fler set framöver :-)

Fantastiskt mjuka

Vi är verkligen nöjda med de fina påslakanen. Helt fantastiskt mjuka är de. Hade önskat att ni även hade underlakan i färg men förstår att ni måste börja någonstans och då är vitt det naturliga första alternativet.

Att mottaga paketen från er var som att få den finaste present, så vackert levererat från kartongen till påsen som lakanet låg i, så lyxig känsla och ändå vet man att hela tillverkningskedjan är i harmoni med moder jord.

Prisvärda i jämförelse

Vi trivs med våra nya lakan från Alva. Väven är mjuk och skön och verkar hålla formen efter tvätt. Knapparna i lakanen är stora och lätta att knäppa. Vi kan tänka oss att köpa fler lakan från er.

Lakanen är prisvärda i jämförelse med andra kvalitetslakan. Vi har sedan tidigare lakan från lexington, himla, Carpe diem.

Såå sköna

Jag tycker de är Såå sköna.

Snygga och sköna

Jag är väldigt nöjd med mina lakan. Snygga och sköna! Och inte minst viktigt är den genomtänkta tillverkningen med människa och miljö i fokus. Trevligt med fint paketerade lakan med både tygpåsar och fin låda. Tygpåsarna är bra att ha i resväskan och tygkassen ligger alltid i bilen.

Mycket nöjd

Jag är mycket nöjd med sängkläderna som jag med stolthet kommer att ge i present till en närstående. Planerar redan att återkomma med en ny beställning inom en snar framtid.

Sköna att sova i

Dom fungerar väldigt bra och är sköna att sova i. Kvaliten känns bra och passformen är också bra.

Blir bara bättre

Vi är mycket nöjda med våra nya lakan. Har tvättat dem några gånger och de blir bara bättre. Stort och bra underlakan som man kan vika runt madrassen. Bra. Har rekommenderat er till andra!

Eleganta och stilrena

Fantastiskt mjuka och sköna sängkläder. Eleganta och stilrena som ger en lyxig känsla. Att de sedan är tillverkade i ekologisk bomull och att bomullsodlare och fabriksarbetare får vettiga arbets- och levnadsvillkor gör än mer att vi sover gott om natten.

Det kändes så bra

Det kändes så bra att välja detta. Trött på sängkläder där jag inte vet hur tillverkarna har det till en glesvävd vara som håller väldigt kort tid. Det högre pris dessa produkter har hoppas jag få igen genom en lång livslängd.

Känns som siden när jag kryper ner i sängen. Har inte tvättat det ännu, vågade använda det direkt. Tack!

Mjuka mot huden

Jag är jättenöjd med mina lakan. Dom är svala och mjuka mot huden. Och snygga förstås.

Sköna att sova i

Roligt att ni testar att sälja ekologiska sänglinnen. Väldigt sköna att sova i, snygga färger, blev relativt släta utan strykning/mangling när de fick fick hängtorka.

Jättesköna

Påslakanen är jättesköna. Jag är jättenöjd med köpet. Synd bara att lakanen till enkelsängar var slut i samma beställning.

Känns sköna

Jag har nu sovit i mina nya lakan i några nätter och de känns sköna. Känslan förstärks av att jag vet att de har tillverkats på ett hållbart och juste sätt. Örngotten känns också fina. Har en kommentar där dock och det är att det blå bandet krympte en aning i tvätten men det är inget som förtar mitt övergripande positiva intryck.

Väldigt nöjd

Jag är väldigt nöjd med sängkläderna. Dom är både snygga och väldigt sköna!

Bra med Fairtrade och ekologiskt

Jag har inte använt dem ännu men jag blev så glad när jag läste om er satsning på både ekologiskt och inte minst Fairtade-märkt. Passade bra i tiden när jag är på väg att byta ut de gamla, ärvda rejäla underlakan som aldrig tycks ta slut men måtten inte stämmer längre.

Känns lyxigt

Vi gillar dem! Kändes väldigt lyxigt att öppna lådan med sängkläderna när de kom. Påsarna som lakanen låg i använder vi som skopåsar :) Färgen/lystern är mycket vacker! De är mjuka och sköna att sova med.

Sköna kvalitet

Jag är nöjd med produkterna. De är i en fin och skön kvalitet. De har klarat första tvätten bra också och behållit både färg och form.

Mycket nöjda

Vi är mycket nöjda med våra lakan. Fin kulör och vacker yta, en mycket hög komfort.

Köpa igen

Vi är mycket nöjda med era härliga påslakan. De påminner om de vi har haft förr. Vi kommer definitivt köpa av er igen.

Rekommendera andra

Jag är jättenöjd med våra lakan! Först trodde jag inre att jag skulle gilla att de var så mjuka och lena, kan gilla det sträva nämligen, men jag älskar dem. Funka lika bra efter tvätt också.

Anledningen att jag handlade hos er är att ni har ett miljötänk genom hela produktionsledet och vet att era leverantörer har justa villkor vilket jag prioritera högt vid val av textilier. Kan varmt rekommendera er till andra.

Jättefina och sköna

Det var jättefina och sköna sängkläder. Har inte tvättat än så hoppas det håller även efter tvätt.

Jättenöjd

Jag är jättenöjd med mina köp hos er. Jag har ett särskilt gott öga till Strimma. Den orange kanten mot den grå färgen lyser verkligen upp! Sängkläderna är mjuka och sköna och är nästan släta direkt efter tvätt. Tummen upp! Jag hoppas att många upptäcker Alva.

Rekommenderar nära och kära

Jag är mycket nöjd med de nya sängkläder och rekommenderar dem varmt till nära och kära. De är fantastiskt härligt mjuka och sköna att krypa ner i. Det känns att kvalitet är hög och man ser att de är välsydda. Har bara tvättat en gång men de verkar hålla formen bra efter tvätt.

Ekologiskt viktigt

Jag är mycket glad för sängkläderna. Mjuka och sköna och med en välarbetad och lyxig känsla. Den fina kartongen och påsarna som sängkläderna levererades i var också fina och får nu användas till förvaring för annat.

Fairtrade och ekologiskt är också väldigt viktigt för mig. Det känns viktigare än på länge både med god kvalitet och tidlös design som gör att man inte måste handla lika ofta. Återkommer säkert som kund för att köpa presenter till mina vuxna barn.

Känns exklusivt

Det kändes väldigt exklusivt och påkostat, speciellt eftersom jag inte visste att jag ex skulle få sängkläderna i en fin låda, handskriven lapp och dust bag - det var som ett kinderägg! :) Sängkläderna är otroligt fina!

Färgen är så fint djupt blå och i och med att det är lite glansigt så upplevs sängkläderna som väldigt exklusiva. De känns väldigt snälla, och extra snälla när man vet arbetet bakom. Vi är jättenöjda!

Älskar våra sängkläder

Vi älskar våra nya sängkläder från Alva! Superhärlig att krypa ner i nu på höstkanten.

Dom bästa

Riktigt sköna sängkläder hittills dom bästa.

Tredje barn

Sängkläderna är fantastiska, mjuka, runda och sköna. Min fru har börjat prata om ett tredje barn, vilket förmodligen kan tillskrivas sängkläderna.

Sköna att sova på

Jag tycker materialet är fantastiskt skönt att sova på.

Stort tack

Stort tack Alva! Mycket nöjd! Vacker förpackning, men överdrivet med Vita inre asken.

Sängkläderna är magiska

Sängkläderna är magiska! Vi har tvättat dem flera gånger och varje gång känns de som nya. Kommer och har redan tipsat mina vänner om Alva! Ni gör ett grymt jobb.

Supersköna!

De är supersköna! Bästa lakanen hittills.

Bra för miljön

Jag är mycket nöjd: fint material, fin färg. Och inte minst hållbart och bra för miljön. Mycket skönt att sova i :)

Fantastiskt sköna

Lakanen är fantastiskt sköna. De är väl tilltagna i storlek vilket gör att de ligger "på plats" i sängen. Kvalitén känns mycket fin, mjuk och len. Kanske något tunn, men det får väl slitaget utvisa.

Tunnheten gör ju att lakanen känns extra mjuka och lena, tycker jag. Färgen, pärlgrå, är också mycket behaglig. Efter tvätt ser lakanen likadana ut. De breda insydda kanterna drar ihop sig något, men bara marginellt och helt som det ska vara. Det är bara att sträcka ut dem när man hänger dem på tork. Jag har inte torktumlat dem och kommer inte att göra det heller. (Det gör jag inte med sängkläder). Tack för en mycket fin produkt! Jag hoppas återkomma och investera i fler!

Älskar detta bäddset

Jag beställde ett bäddset från er och gav till min son och hans fru i bröllopspresent. De hade önskat sig bäddset och överkast, men jag tänkte att med ett riktigt exklusivt bäddset för dubbeltäcke behövs inget överkast, mycket enklare och ingenting som ligger och dammar på golvet. De fullkomligt älskar detta bäddset, skryter om att det är lika skönt som det mest exklusiva hotell-linne, och det är jättesnyggt.

Att det dessutom var så fint och exklusivt förpackat var mycket uppskattat, kändes både bra för mig som givare och för dem att packa upp en riktigt fin present. Lådorna återbrukas som förvaring för annat.